dissabte, 16 de setembre del 2017

Naryn

Estic a Naryn, un poble sense cap gràcia on en comptes de cases hi ha blocs de la època soviètica. Hi ha hagut una festa tradicional i ha estat molt be de veure-la, hi ha hagut: dances, jocs tradicionals, demostració d oficis, menjar popular...
I quan s ha acabat la festa n'hi havia una altre, una mena de miting polític. Tan en una festa com a l'altre molta gent portàva el vestit tradicional.
  
 
 

Llac Son Kul

He trobat gent per compartir cotxe per anar al llac però no per fer una caminada de dos dies per arribar-hi així doncs m'he adaptat a les circunstàncies.
Hem anat al llac, i amb la Cristina hem compartit yurka per passar la nit. Hem tingut sort que ens han encès la estufa perque quan el sol s'ha amagat feia molta fred.
El lloc és preciòs, ul gran llac envoltat de camps de pastura plens d'animals i muntanyes al voltant. Els nòmades viuen en yurkes al voltant del llac. Abans només es dedicàven a la ramaderia, ara atenen els turistes, i tenen una o dues yurkes per llogar i una tenda que fa de menjador.
Amb la Cristina hem fer una excursió a una muntanya amb vistes sobre el llac i valls properes, el primer dia i el segon hem caminat al voltant del llac